depth of field photography of man playing chess
ÄLÄ KULJE ONNESI OHITSE!

Men­taa­li­val­men­nus

ikä on sinun tai yrityksesi missio, arvot ja strategia? Mistä unelmoit, visioit ja uskallatko kulkea rohkeasti niitä kohti? Entä mietitkö kenties suuntaa ja mahdollisuuksia elämässäsi tai yrityksesi strategisissa linjauksissa? 


Mielemme on suuri voima. Elämme nyt jatkuvassa muutoksen tilassa. Luomme koko ajan sitä todellisuutta, jossa elämme ja toimimme. Mielemme kautta alitajuiset uskomukset, käsitykset ja tunteet vaikuttavat siihen mitä päätöksiä teemme ja mistä syystä- tai jopa jätämme tekemättä. 


Olitpa sitten henkilö-tai yritysasiakas, niin miltä tuntuisi nyt se vahvuuden ja rohkeuden tunne, kun silmäsi loistaisivat taas innostuksesta ja positiivisesta uteliaisuuden palosta - kun selkeyttä tuottavien oivallusten kautta tulisit enemmän tietoiseksi mielesi  ja/tai yrityksenne "mielen" alitajuntaisesta toi­min­ta­pro­ses­seis­ta ja siitä miten vahvasti voit/voitte vaikuttaa niihin?


Olen pitkän linjan kaupallisen ja hallinnollisen alan asiantuntija. Olen toiminut yli toistakymmentä vuotta johdon tuessa ja esihenkilönä. Kiinnostus, tietämys ja syvällinen ymmärrys ihmisen mieleen, eritoten sosiaalisiin vuo­ro­vai­ku­tus­suh­tei­siin, käyttäytymiseen liittyvien lainalaisuuksien osalta ovat vahvuuksiani. Myös tieto taito hyvinvoinnin ja terveyden ylläpitämisen ja resilienssin hallinnan ylläpitämisen osalta tukevat osaltaan ammattitaitoani, luoden pohjaa asiantuntevalle, vahvuuksia tukevalle, voimauttavalle valmennusotteelleni mielen muutoksissa; elämän eri haasteissa.


Olen täällä nyt, jotta voisit kokea taas Mahtavasti ja Loistaa! 


Mielemme on suuri voima, joka koostuu alitajuntaisista prosesseista ja toimintamalleista, jotka voivat joko rajoittaa tai vapauttaa meitä toimimaan erilaisissa tilanteissa parhaalla mahdollisella tavalla. Riippuen siitä, miten tietoisia olemme sen luomista mahdollisuuksien rajattomuudesta. Mielen alitajuntaisia toimintakaavoja tarkastelemalla ja muokkaamalla sopivammaksi tähän hetkeen ja tulevaan, pystymme nyt kirkastamaan visioitamme ja selkeyttämään suuntaa. Saamme rohkeutta toteuttaa unelmiamme ja keskittyä missio.  - Mitä rakastamme.


Voitte keskittyä nyt todelliseen missioonne. 


Autan kirkastamaan visioita ja selkeyttämään strategisia linjauksia.  Tarjoan voimavarakeskeistä ohjausta myös työyhteisöjen vuo­ro­vai­ku­tus­suh­tei­den toimivuuden ja hyvinvoinnin parhaaksi. Toimin valmentajana elämän solmukohdissa ratkaisukeskeisesti.


Missioni on saada asiakkaani loistamaan!


Uskalla unelmoida suuresti! - Sparraan nyt täyteen loistoon!


Kysy tarjousta myös tarpeisiinne räätälöidyistä hy­vin­voin­ti­luen­nois­ta.


 Rakkaudesta valmentamiseen -

Johdon mentaalivalmennusta: Viisas johtajuus

Selkeyttä strategisiin tavoitteisiin ja visioihin

Rohkeutta, uskoa ja luottamusta  ja henkistä voimaa

Ohjausta ja apua erilaisiin epävarmuus-, pelko- ja jännitystiloihin

Toimivuutta vuo­ro­vai­ku­tus­suh­tei­siin

1619090215679_IMG_20210422_130200_163-me.jpg

"Pikkuseikat muodostavat kokonaisuuden, mutta kokonaisuus ei ole pikkuseikka." -Michelangelo

Hinnat alkaen

75€*

depth of field photography of man playing chess

* Huomioitavaa! Hinta määräytyy ajan ja kokoonpanon mukaisesti.  Yksilövalmennus 75 €/60 min, 105 € / 90 min.