20171126_215755-me.png

Esit­te­ly­ni

Nimeni on Heidi Mäkinen (s. -78). Olen kasvatustieteen maisteri KM, merkonomi, seksuaaliterapeutti, auktrorisoitu seksologi, intuitiivinen tunnekehoterapeutti, mentalisti ja yliaistillisuus tutkija. 


Olen pitkän linjan kaupallisen ja hallinnollisen alan asiantuntija. Olen toiminut yli toistakymmentä vuotta johdon tuessa ja esihenkilönä sekä muutaman vuoden terapeuttina. Kiinnostus, tietämys ja syvällinen ymmärrys ihmisen mieleen - eritoten sosiaalisiin vuo­ro­vai­ku­tus­suh­tei­siin ja käyttäytymiseen liittyvien lainalaisuuksien osalta, ovat vahvuuksiani. Myös tieto taito hyvinvoinnin ja terveyden ja resilienssin hallinnan ylläpitämisen osalta tukevat osaltaan ammattitaitoani, luoden pohjaa asiantuntevalle, vahvuuksia tukevalle, voimauttavalle valmennusotteelleni mielelle muutoksissa; elämän eri haasteissa.


Tällä hetkellä syvennän osaamistani liiketoiminnan johtamisen ja yrittäjyyden osalta Jyväskylän kaup­pa­tie­teel­li­ses­sä tiedekunnassa. Mielenvalmennuksen osalta NLP-Practitioner, Master ja Business -koulutuksissa (NLP = Neuro linquistic programming) sekä hypnotisti-koulutettavana. (Sami Minkkinen, Akatemia 2020- 2021) 


Mielen voima on valtava. - Se on rajaton kartta maastostamme! Voimme luoda ympärillemme paljon hyvää ja voida nyt paremmin muuttamalla omia tunne- ja uskomustasoja - niitä sisäämme rakennettuja alitajuisia mielenprosesseja, mekanismeja - alkaa voimaan nyt paremmin ja vetämään puoleemme niitä asioita, joista unelmoimme. Mahtavaa!


Olen kannustava ja sensitiivinen. Voimauttava valmentaja nyt sinua varten. Työotteeni on integratiivinen ja tarkastelen asioita hyvin laaja-alaisesti eri tieteenalojen  ja terapeuttisista näkökulmista. Tarjoan apua ja ohjausta ihmissuhteiden hyvinvoinnin, vuorovaikutuksen ja toimivuuden parhaaksi. Autan selättämään erilaisia pelko- ja jännitystiloja ja avaamaan tunnelukkoja . 


Autan nyt kirkastamaan visiotanne, jotta voitte keskittyä todelliseen missioonne. Toimin valmentajanasi nyt elämän solmukohdissa ja haasteissa. Tarjoan henkilö- ja yri­tys­tys­asiak­kail­le nyt voimauttavaa, selkeyttävää valmennusta. Ohjausta ja työvälineitä selkeiden strategioiden luomiseen - rohkeutta visioihin ja niiden toteuttamiseen ratkaisukeskeisesti.


Uskalla unelmoida suuresti! -  Sparraan sinut / teidät nyt täyteen loistoon!


Eikö olisikin huippua, että pystyisit nyt toteuttamaan niitäkin unelmia, joiden toteuttamiseksi sinulla ei ollut ennen riittävästi uskoa ja rohkeutta?! Hienoa! - Autan nyt sinua toteuttamaan  ja kokemaan mahtavasti! - Teen sen täysillä, 110 % rakkaudesta valmentamiseen.


Missioni on saada asiak­kaa­ni lois­ta­maan! 


Rakkaudella

Heidi